Monster & Brutus

Het is maar een vreemde tijd. Het Coronavirus ( COVID-19) is de wereld binnengeslopen.
Zeeland is nog nooit zo stil geweest. Wat je hoort? Gebrom van motoren. Het is paasweekend en een graad of twintig.
Niet verkeerd voor het tweede weekend van april.

 

Mijn zus Gitana belde mij vrijdag op. “Jelita zullen we een stukje gaan rijden van het weekend? “ Daar zei ik uiteraard geen nee tegen. Gitana rijd sinds september een Yamaha Fazer 600 "Monstertje".

Ze heeft nog niet zo veel op de motor gereden, dus een lekker rondje door Zeeland rijden. Beetje oefenen en het vertrouwen krijgen in de motor. 

 

Hoe we zouden gaan rijden was voor ons ook een verrassing. We begonnen gewoon met links en rechts af te slaan. Eigenlijk creëer je dan de leukste route. Ik heb op plekjes rondom mijn woonplaats gereden waarvan ik geen eens wist dat dat dorp bestond.
Of dat er nog een dorp was zonder asfalt. Een klein rondje hebben we gedaan, ik gok rond de twee uurtjes dat we gereden hebben.  Onderweg zijn we nog even gestopt bij het strand van Vrouwenpolder. Gitana wilde graag ook mooie foto’s hebben van haar en haar motor. Uiteraard moesten daar ook even zussen foto's bij. LOVE IT!

 

Onderweg heb ik nog zo veel geluk gehad. We reden op een stukje waar twee lekkere bochten in zaten. Ik dacht deze bochten ken ik, hier ga ik ff lekker door heen. Het gas ging er op en ik ging heerlijk door de bochten heen. Ik reed zo'n 115 km/h waar je 60 km/h mocht.  Na de bochten ging ik van het gas af om te wachten op Gitana. Gelukkig maar want een stukje verder kwam er een politiemotor voorbij. Ik zwaaide lief en dacht oei, ik had geen minuut later moeten zijn in die bochten. Dan gok ik dat ik mijn rijbewijs kwijt was geweest. 

Gelukkig kwamen weer samen heel en veilig thuis.  Leuk zo met zusterlief een rondje rijden!


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Johan
3 jaar geleden

Leuk hoor de zusjes samen op pad.😍