Bye Bye 2021!

Het is dan echt zover over enkele uurtjes is 2021 echt voorbij.  Een bewogen jaar waarin heel veel in gebeurd is, positief en negatief. Om eerlijk te zijn vond ik dit jaar hard.  Waarin we natuurlijk begonnen met een kille lockdown tot de eerste prachtige zonnestralen in februari. Het voornemen om dit jaar veel te gaan rijden is meer tegengevallen dan ik had gehoopt. 

 

In het voorjaar moesten we afscheid nemen van familie, wat zwaar viel. Zelf moest ik voor onverwachte medische redenen naar het ziekenhuis. Juni was een fijne maand met een prachtige reis naar Italie die ook heel onverwachts was. In juli bleek ik weer terug te moeten naar het ziekenhuis voor een operatie.  En dat natuurlijk precies voor het weekend waar ik het meest zin in had, Het superbike weekend met papa. Ach de narcose heeft nog zo z’n voordelen, je voelt niks achterop, hihihi. Het motorweekend met mama ging wel door maar we moesten de motoren helaas thuis laten staan. Ondanks dat was het weekend natuurlijk zeker gelukt!  Vervolgens overleed oma ook nog in augustus.

September vond ik persoonlijk best heftig, alles weer “normaal ” maar zelf even geen controle meer. Na mijn vakantie in oktober kunnen we weer fris kijken en gaan we nog wat moois maken van dit jaar. Weer lekker sporten, aandacht besteden aan ons zelf en genieten. November was een heerlijke maand! December was chaotisch maar wel zoals het hoort ;) en natuurlijk vol lekker eten en liefde! 

 

Ik ben ontzettend positief over komend jaar. We gaan fris van start en gaan dit gevoel vast houden tot de volgende Oud & Nieuw. Wie weet wat ons allemaal brengt dit jaar. We hebben in ieder geval al een aantal leuke dingen op de planning staan. Zo ga ik februari/maart mijn vol vermogen rijbewijs halen, de laatste stap! In april staat het “ mannen” weekend op de planning ,de World Superbike. Helemaal zin in!

Alle tourritjes die zullen komen maar stiekem droom ik nog van een mooie reis of weekend op de motor.

We moeten even afwachten was 2022 allemaal in petto voor ons heeft.

 

Wat voor moois hebben jullie gepland voor 2022? Laat het mij weten!

 

Lieve vriendjes, ik wens jullie allemaal een heel warm, zonnig en vooral plezierig 2022 toe. Dat we elkaar maar weer snel mogen ontmoeten op de motoren!

 

 

Veel liefs,

Jelita 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.