Van uitstel komt geen afstel!

Een jaar geleden had ik veel contact met een jongen via social media. We deelde dezelfde passie namelijk motorrijden en raakte daardoor veel aan de praat.  We kwamen er achter dat wij eigenlijk niet zo ver van elkaar vandaan wonen. We hadden dan ook een plan verzonnen om samen is een rondje te gaan rijden. Het plan was in eerste instantie om langs de mooie in bloei staande tulpenvelden te gaan rijden.  We probeerden een jaar lang een poging te doen maar door omstandigheden is dat jammer genoeg niet gelukt.

Lees meer »

Tourrit; Memoriam Peter Mechelinck

Het is zondagmorgen 10 juli als ik vroeg mijn motor klaar maar voor vertrek. Vandaag gaan we een Memoriam tour rijden voor Peter Mechelinck. Hij is 5 jaar geleden omgekomen tijdens de Classic tour. Tim, een goede vriend zou s' ochtends naar mij toe komen om vanuit mijn huis naar de Westerscheldetunnel te rijden. Mijn ouders, Peter en Marianne zouden daar ook naar toe komen en vanaf daar rijden we samen naar het startpunt.

Lees meer »

Zussenweekend Luxemburg

We zijn al weer even thuis na een top weekend samen met mijn zus in Vianden. Samen gingen we naar Luxemburg om onze bochten skills even een beetje te trainen.

Lees meer »

Mannenweekend Assen

Wat heb ik zin in dit weekend! Het jaarlijkse uitje van papa en mij staat weer op de planning. Wederom gaan we dit jaar geen dag maar een heel weekend. En we hebben ons gezelschap uitgebreid met 2 personen. Tim een goede vriend van mij en Peter een goede vriend van papa gaan gezellig met ons mee! Voor Tim wordt dit de eerste keer de World Superbike in Assen.

Lees meer »

De laatste stap!

Here we go! Laten we het jaar maar goed beginnen. De laatste stap van mijn motorrijbewijs gaan we dan nu maar toch echt halen. In januari appte ik mijn vertrouwde instructeur Erwin of we snel aan de slag konden gaan.

Lees meer »

Bye Bye 2021!

Het is dan echt zover over enkele uurtjes is 2021 echt voorbij.  Een bewogen jaar waarin heel veel in gebeurd is, positief en negatief. Om eerlijk te zijn vond ik dit jaar hard.  Waarin we natuurlijk begonnen met een kille lockdown tot de eerste prachtige zonnestralen in februari. Het voornemen om dit jaar veel te gaan rijden is meer tegengevallen dan ik had gehoopt. 

Lees meer »

Vader Dochter Weekend

Het is vrijdag 23 juli en ons vader dochter weekend gaat eindelijk van start! Ieder jaar gaan mijn vader en ik een dagje naar de British superbike. Helaas door Covid ging het vorig jaar niet door en was 2021 heel onzeker. Een paar weken geleden zagen we dat de World superbike hoog waarschijnlijk door zou gaan. Pap en ik keken elkaar alleen aan en wisten genoeg. Maar waarom zouden we er geen heel weekend van maken? Mijn vader vond dat natuurlijk ook een leuk idee! 

Lees meer »

Gaia on the Road

Al jaren gingen wij met ons gezin naar motortreffens en verschillende campings. Maar velen weten niet dat wij thuis nog een hondje hebben. Gaia is sinds 2008 bij ons en is een Alaska Malamute.  Een hond vergt natuurlijk veel tijd en energie op om te voeden, ons gezien waren wij naturlijk heel veel in de weekende weg, maar hoe deden we dat met haar? Nou ze ging vol enthousiasme mee!

Lees meer »

De Tourbuffels

In 2013 werden mijn ouders, zus en ik uitgenodigd voor een interview voor het motormagazine GRIP. Hartsikke leuk! Ze waren opzoek naar een familie die op de motor Europa ontdekte. Aangezien wij al vele delen van Europa bezocht hebben en er nog meer op de planning stonden waren wij uitgekozen. We moesten naar een locatie toerijden waar de foto's werden gemaakt en waar het interview afgelegd werd. Spannend wel natuurlijk. Onderweg naar de locatie kregen we nog regen en wat file. Ging al het poetswerk. Bij aankomst snel alles nog droog en schoon gemaakt want een vieze motor op de foto is natuurlijk niet heel representatief. 

Lees meer »

Happy Easter!

Allereerst een hele fijne Pasen iedereen! Vroeger hadden we tijdens de Pasen altijd een Goldwing Treffen in België. Hier kwamen Goldwing rijders uit heel Europa voor 5 dagen naar toe. Meestal was het laatste internationale treffen van het jaar in September in Luxemburg dus het was altijd er leuk om iedereen weer te zien na een half jaar. Erg leuk tijdens dit treffen was altijd het paasontbijt waar iedereen 's ochtends voor de tent zat. Ook zocht de Belgische club elk jaar een goeddoel voor kinderen uit om te steunen.

Lees meer »

MTC De Happy Drivers

Vorige maand werd ik door voorzitter William benaderd om een stukje te schrijven voor hun motor clubblad. MTC De Happy Drivers is een motorclub uit Someren - Eind waar tevens hun clubhuis is gevestigd. Ze organiseren leuke activiteiten zoals tourritten maar ook een clubweekend, BBQ's etc. De club is opgericht in 1992. 27 enthousiaste motorrijders uit die omgeving vonden elkaar na het plaatsen van 2 advertenties in het plaatselijke weekblad.

Lees meer »